За нас

Пазарувайте лесно и бързо с Инстру БГ

 

 

  • В Инстру БГ се стараем да реализираме всички Ваши поръчки и да направим пазаруването Ви по-лесно.
  • Можете да се възползвате от нашата богата гама продукти, добро обслужване и експресна доставка.
  • За Ваше удобство сме оставили филтри, които ще Ви помогнат да отделите само желаните от Вас продукти.


Ненадмината продуктова гама

 

 

  • Каталогът на Инстру БГ е изработен специално за улеснение на всеки един клиент. С него лесно ще откриете своят продукт. Разделянето на продуктите на категории и филтрирането им прави търсенето много лесно и удобно.
  • В Инстру БГ ще намерите продукти от всякакво естество, гарантираното разнообразие и качество на предлаганите от нас продукти ще направят Вашето пазаруване много лесно.

 

Водещи мрежи за доставка

Инстру БГ е онлайн магазин за инструменти, който е лесно достъпен за клиенти от всяка точка на България. Малките градове и села нямат хипермаркети и магазини, от където да си закупите всичко необходимо за Вашия дом, градина или строителен обект. Ние ще Ви помогнем да изберете най-подходящия за целта продукт и ще организираме доставката му до дома Ви в удобно за Вас време.

Доставката се извършва с куриерска фирма.

Качество и разнообразие

Ние разбираме, че Вие имате нужда от качествени продукти, на които можете да разчитате - продукти, които са трайни и устойчиви. Затова се стараем да работим с фирми, които ни снабдяват с висококачествени продукти от най-доверените марки в бранша. В каталога на Инстру БГ има за всеки по нещо - от най-евтините инструменти за домашния майстор, до висококачествени материали и професионални машини с доказано качество.

Конкурентни цени

За Инстру БГ конкурентните цени са от най-голямо значение. Ние редовно следим тенденциите на пазара, за да гарантираме, че ще Ви предложим най-голямото разнообразие от машини, консумативи, материали и инструменти на най-добра цена.